Criterii pentru alegerea unei tablete

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜†

Inainte de a cumpara o tableta, asigurati-va ca luati in considerare urmatoarele aspecte:

Design echilibrat intre portabilitate si confort. Desi un ecran mare este foarte confortabil pentru vizualizarea continutului, acest lucru inseamna un dispozitiv mai mare, care poate fi incomod, deoarece este mai putin usor si mai putin manevrabil.

Magazin

Dimensiunea si calitatea ecranului. Ecranul este unul dintre principalii factori responsabili pentru faptul ca aveti sau nu o experienta buna. In mod ideal, ar trebui sa aiba o diagonala de 10 - 11 inci si sa ofere un nivel bun de detalii si claritate.

LTE sau nu LTE. Daca tableta va sta tot timpul acasa, atunci Wi-Fi va fi suficient, dar daca ideea dvs. este sa o purtati cu dvs. si sa va conectati la internet, atunci veti dori un model care sa va permita sa introduceti un SIM cu tarif de date pentru a va conecta.

Performanta. Daca vreti sa-l folositi doar pentru a viziona videoclipuri, atunci aproape orice este suficient, dar daca intentionati sa-l utilizati cu editori de text, sa deschideti multe ferestre de browser sau sa jucati jocuri, cautati procesoare puternice si multa memorie RAM.

Stocare: in mod logic, cu cat mai mult, cu atat mai bine, deoarece veti putea instala mai multe aplicatii, descarca mai multe videoclipuri sau salva mai multe fotografii. Dar daca il veti folosi pentru o utilizare de baza, va puteti multumi cu versiuni mai simple. Recomandarea noastra este de 64 GB. Cu toate acestea, exista modele cu un slot SD pentru a extinde spatiul.

Sistem de operare. Un sistem de operare bun ofera o interfata placuta ochiului, relativ usor de utilizat, cu optiuni si un serviciu de aplicatii unde puteti gasi programele pe care le cautati. Principalele si cele mai recomandate sunt Android si iPadOS pentru iPad.

Accepti cookies? Citeste mai mult